keskiviikko 24. tammikuuta 2018

2018 hallituksen esittely
Vuoden ensimmäinen blogipostaus, eli perinteinen hallituksen esittely! Arvottiin toisillemme parit, joista jokainen kirjoitti pienen pätkän ajatuksia ja faktoja, tai ainakin jotain sinnepäin. Pidemmittä puheitta, jos uusi hallitus ei vielä ole tuttu (tai vaikka olisikin) niin Lipidi presents
*rumpujen pärinää*

Lipidin hallitus vuodelle 2018!
 
Viivi (puheenjohtaja)

Tämän vuoden puheenjohtajana toimii Viivi Akkanen. Viime vuonna varapuheenjohtajana toimineena Viivi on astunut uuteen asemaansa päämäärätietoisesti ja varmoin ottein. Tämä monitoiminainen on ilahduttanut meitä niin upeilla kokkauksillaan kuin ihanalla trumpetin soitollaan. Ei siis hätää lipidit, tänäkin vuonna hallitus on hyvissä ja osaavissa käsissä!Hilma (varapuheenjohtaja)
Hilma on hallituksessa toista vuotta ja seuraa hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valitun Viivin jalanjälkiä varapuheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajana Hilman vastuulla on kotimaan ja ulkomaan ekskursioiden järjestäminen Lipideille. Hilma on edellisenä vuonna emännän virassa kouliintunut pitämään langat käsissään, joten hänen järjestelykykyihin voidaan luottaa. Toista vuottaan Viikissä opiskeleva Hilma toimi menneenä syksynä tuutorina, joten yhteys hallitukseen tulleiden fuksien kanssa on jo olemassa. Myös ekskursioiden kannalta on hyvä, että matkanjärjestäjä on Lipideille tuttu naama. Muidenkin uusien hallituslaisten neuvominen käy käden käänteessä.Roosa (taloudenhoitaja)

Roosa Kukkonen on Lipidi ry:n vuoden 2018 varainhoitaja, joka on valmistautunut tehtäväänsä jo etukäteen ottamalla selvää yhdistysten varainhoidosta. Roosa on aina tyylikäs, ilmeisen tehokas ja varsinkin innokas kaveri jonka aikana yksikään kuitti ei tule katoamaan ja tiliotteen etumerkki tulee pysymään plussan puolella. Lipidin jäsenet voivat siis jättää rauhassa yhdistyksen raha-asiat Roosan turvallisiin käsiin.


Sara (Sihteeri)


 Näin Saran ensimmäistä kertaa orientointiviikollani viime syksynä. Hän toimi tuutorina meille lipidin fukseille. Ensivaikutelmani oli, että tässä on energinen ja positiivinen kaveri ja sellaiseksi hän on myös osoittautunut.
 Aktiivinen, reipas ja nuori nainen jonka intohimona on hyvä ruoka, matkustelu ja koirat (varsinkin oma koira). Hän ei pelkää tarttua haasteisiin ja se on ihailtavaa hänessä. Tämä nainen on rautaa!

TOP 5 asioita Iinasta (opintovastaava)
1. Hauskin nauru ikinä! Käykää kuuntelemassa kutittamalla, näin helppoa!

2. Intohimoinen taistelija Facebookin kommenttikentillä, joissa mustamaalataan elintarviketiedettä tai ravitsemustiedettä

3. Toiminut aktiivisesti opiskelijaedustajana elintarviketieteiden kandiohjelmassa (tietää enemmän Isosta Pyörästä verrattuna normaaleihin ihmisiin)

4.  Katsoo kissavideoita ja varmaan muitakin kyseenalaistavia videoita (?)

5. 5/5 maku TV-sarjoissa


 
 
 


Ashoke (fuksivastaava)


Ashoke eli tuttavallisemmin Aksu on kohtelias ja iloinen tämän vuoden fuksivastaava. Hän on energinen ja hymyilevä tapaus, joka on kerryttänyt kokemustaan jo viime syksynä maisterituutoroinnissa. Aksu on siis alansa rautainen ammattilainen, joten jos jokin askarruttaa, älä epäröi nykäistä häntä hihasta.

Anni (KV-vastaava)


Anni, meidän ihana KV-vastaava! Anni pitää matkustelusta niin ulkomaille kuin ihan supisuomalaiseen metsään. Myös näytteleminen on osa Annin elämää ja hänet pääseekin näkemään keväällä ilmestyvässä Viikki-Speksissä. Iloinen ja lähestyttävä luonne ovat meidän KV-vastaavan valttikortteja ja elintarvikevaihtarit ovat varmasti hyvissä käsissä!
Julia (PR-vastaava)


Lipidin PR-vastaavana toimii Yu Liu. Suurin osa meistä tuntee hänet nimellä Julia. Lipidin viime vuoden opintovastaavana toiminut Julia paljastui todelliseksi opintoaktiiviksi, joka on kartalla niin oman kampuksen kuin yliopistonkin toiminnasta. Tänä vuonna hän toimii Lipidin yhteyshenkilönä yritysmaailmaan ja ammattiliittoihin. Hyvällä huumorilla ja reippaalla asenteella varustettu Julia on intohimoinen elokuvien ja luovuuden ystävä. Voi olla varma, että tällä paketilla yritysyhteystyö tulee olemaan mutkatonta.


Petra (ETYO:n päätoimittaja)


Petra on sanavalmis ETK-fuksi, jonka vuoksi ETYO tulee tänä vuonna varmasti lyömään kaikki ällikällä. Petran käsissä pysyy kynän lisäksi myös kamera, joten lehden kuvituspuolikin on vahvoilla kantimilla. Kenties Petrasta tulee jopa Lipidin tuleva hovikuvaaja. Jos haluat löytää Petran, todennäköisesti hänet tavoittaa tapahtumasta kuin tapahtumasta, missä meno on parhaimmillaan!
Rasmus (tiedotusvastaava)


Rasmus ”Rasse” Malmgren on Lipidin säkenöivä somevirtuoosi, joka tiedottaa lipidejä kaikesta, mitä kampuksella tapahtuu. Odotettavissa onkin, että tulevana vuonna Lipidin sometilit laulavat ja sähköpostilistalta tipahtelee tiedotteita säännöllisesti.
Vapaa-ajallaan Rasse hengailee kissansa Kiran kanssa. Kira on suuri somejulkkis, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Skutnucat. Rassen saa aina hyvälle tuulelle, kun kertoo miten söpö/hupsu/pörröinen/ihana Kira on ollut viimeisimmässä snäpissä tai ig-kuvassa. Aina toisinaan, saadessaan Kiralta luvan, Rasse myös lähtee bileisiin dj-pöydän taakse soittelemaan teknohenkistä musiikkia.
Helpoiten Rassen saa ärtymään toivomalla bileissä huonoja biisejä ja jäämällä lavan vieraan vahtimaan, että ne tulevat soitetuiksi. Hyväksi todettu taktiikka on myös sukunimen kirjoittaminen väärin: Malmberg, Malmgern ja Malmsten ovat kaikki erinomaisia vaihtoehtoja.
Salla (emäntä)


Lipidin pirtsakka emäntä on Salla Kinnunen, joka heti fuksivuotena halusi päästä mukaan toimintaan. Sallan löytää tänä vuonna useimmiten kaulin kädessä keittiöstä, sillä hänen vastuullaan on yhdessä biletiimin kanssa järjestää vuoden tapahtumat. Sallan energisyys ja iloisuus yhdistettynä hänen lievään perfektionismiinsa takaa vuoden parhaimmat bileet!


Faisa (isäntä)


Faisa on aktiivinen ja idearikas fuksiopiskelija, joka vastaa biletiimin kanssa tämän vuoden bileistä. Opiskelun alettua Faisa on ahkerasti tutustunut tapahtumiin ja bileisiin, joista pääsette lukemaan Fuksivuosi Viikissä blogista, jossa Faisa on yksi kirjoittajista. On siis selvää, että rohkealla ja elämäniloa hehkuvalla asenteella Faisa saa luotua mitä mahtavimmat bileet.
Bileiden suunnittelun ohella Faisan voi löytää MMYL Ry:n  ja Latokylän urheiluvuoroilta pelaamasta futsalia ja sählyä tai koiran kanssa metsälenkiltä. 
Maija (apuemäntä)


Jos haluat täyttää päiväsi suussa sulavilla leipomuksilla ja iloisella naurulla, käänny Lipidin 2018 vuoden apuemännän Maijan puoleen. Moniosaaja Maijalle - jolla kondiittorin paperit ovat hyppysissä -biletiimin osana oleminen istuu kuin mantelimassa laskiaispullaan. Huikeista tapahtumista tullaan varmasti nauttimaan Viikissä koko vuoden ajan. Laskiaisena luvassa onkin näiden neljän neidon käsissä mitä herkullisimmat ja hulvattomimmat Jellyt kautta aikain. Saapa myös nähdä, tullaanko Lipidin juhlissa maistelemaan Tampereen herkkuja vai vaihtuvatko kertiskahvit jonakin torstaina kissakahvitteluiksi? Ota siis mitä pikimmiten yhteys Maijaan, kun tarvitset apua kakkukoristeiden valmistamisessa, tarmokasta järjestelykykyä tai eloisan nauravaista seuraa!
Katri (apuisäntä)


Kaudelle 2018 Lipidi on saanut apuisännäkseen pienen mutta pippurisen Katrin! Vaikka kyseessä onkin Katrin ensimmäinen vuosi hallituksen riveissä, tarttuu hän toimeen kuin toimeen konkarin ottein ja tehokkaalla asenteella! Oli kyse sitten kaulimen, auton avainten tai vaikka kirveen heiluttelusta, Katriin voi luottaa sillä tämä tyttö ei pienestä hätkähdä!


Mira (liikuntavastaava)


Mira aloittaa hallitusuransa opintojensa toisena vuonna liikuntavastaavan tehtävässä. Jo vaalikokouksessa hänestä uhkui halu ohjata niin uudet, kuin vanhatkin lipidit monarin urheilukentälle pelailemaan ja joogaamaan, tai ehkä jopa johtaa tunnetusti hyväkuntoisia opiskelijoitamme Viikin lenkkipoluille. Miralla on myös pitkä urheilutausta takana, joten hän on varmasti juuri oikea valinta tähän virkaan!

Jenna (kulttuurivastaava)
Meidän supliikki ja filmaattinen Jenna tulee toimimaan kulttuurivastaavana tämän vuoden ajan. Hänet tunnetaan pettämättömästä menosta ja tämän monilahjakkaan rääväsuun voit bongata luentosalista, Viikin kovimmista bileistä tai kotoansa kera Pirjo Mannisen. Oli paikka mikä tahansa, voin luvata, että meno on lyömätön.
Vetäse kulttista hihasta ja kerro kaikkein salaisimmatkin toiveesi liittyen kuulttuuritoimintaa. Saatat yllättyä, sillä Jenna pistää (melkein) minkä tahansa tapahtuman pystyyn, oli kyse sitten lukupiiristä, stand up komiikasta tai baletista.
Tämän sydäntensärkijän kanssa kannattaa olla hyvää pataa, muuten saatat löytää itsesi pöydän alta kainalossa tyhjä tähtipullo...
Francesca (ekskursiovastaava)


”Francesca taittelee aamupalapöytään hienoimmat servetit ja kirjoittaa haalareittesi takataskuun kauneimmat kirjoitelmat. Hän pitää huolta siitä, että hommat hoituu juuri niinkuin hänen mielestään niiden kuuluukin hoitua.
Bileistä Frane ei voi kieltäytyä, ja viinapäätä (ikävä kyllä) löytyy edelleen vaikka muille jakaa. Franeen tutustumalla saat varman paikan ekskursioille C-grundille ja baaritiskille. Ja jallut hän juo mistäpä muusta kuin arvolleen sopivasta kristalliskumppalasista. ”
Lipidin tiedotus kiittää ja toivoo näkevänsä teistä jokaisen Jellybileissä laskiaistiistaina 13.2!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti