tiistai 27. lokakuuta 2015

Lipidin vaalit

Mitä hallituksen kokouksissa tapahtuu? Mitä kaikkea Lipidin budjetti kattaa? Kuinka helppoa on järjestää Lipidin bileet tai ulkomaan excu? 

Mikä on tämä hauska ja iloinen joukko, joka saa asiat rullaamaan ja järejstää vuoden odotetuimmat tapahtumat? Jos haluat näihin kysymyksiin vastauksen hae Lipidin hallitukseen vuodelle 2016.

Seuraavaksi pieni kuvaus jokaisesta hallitusvirasta sekä toimihenkilöistä, jotka osallistuvat myös hallituksen kokouksiin ja kaikkeen toimintaan. Lipidin säännöissä on määritelty 12 jäsentä hallitukseen, sitä enempää ei voida hallitukseen valita. Toimihenkilöiksi valitaan ensi vuodelle neljään virkaan henkilö. Näillä toimihenkilöillä on yhtäläinen oikeus osallistua hallituksen kokouksiin ja Lipidissä ei käytännössä ole eroa virkojen välillä.


Lähde mukaan rakentamaan Lipidin toimintaa ensi vuonna. Lipidin hallituksessa pääset vaikuttamaan ja tekemään toiminnasta juuri omanlaista omassa virassa ja koko hallituksessa. Hallituksessa toimiminen teettää työtä, mutta se antaa myös paljon kokemuksia, joita ei muualta saa. Tule mukaan Lipidin hallitukseen vuodelle 2016, uskon ettet tule katumaan päätöstäsi. ;D

Lipidin ilmoitustaululla huomenna vaalilista, johon voi käydä kirjoittamassa nimensä haluamansa viran kohdalle. Ilmoittaudu myös 11.11 järjestettävään vaalikokoukseen, jotta pääset vaikuttamaan ensi vuoden hallitukseen. *Ilmoitustaulu B-talossa MMYL:n kertsin vieressä.


Terveisin

Vilma
Tiedotusvastaava vuosimallia 2015

Ps. Listalla myös biletoimikunnan paikat jaossa. Lähde auttamaan bieliden käytännön järjestelyissä biletiimin avuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti