tiistai 15. syyskuuta 2015

Viikissä on hyvä ottaa ensi askeleet

Taas on pieniä fukseja...

Yliopiston uusi lukukausi pamahti käyntiin jo meillä kaikilla, mutta ennen luentojen alkamista vietettiin orientoivaa viikkoa uusien opiskelijoiden tutustuessa yliopistoelämään. Lipidiä esiteltiin fukseille laitospäivänä hallituslaisten voimin, ja kuraattorimme Velimatti Ollilainen piti varsin innostavan puheen opiskeluaikaisesta verkoistoitumisesta. Uusia opiskelijoita aloitti tänä vuonna 54 ja joku teistä saattoi bongata fuksosia Ugglassa, Kaskessa, B-grundilla illanvietossa tai C-grundilla fuksibileissä. Mahtavia, innostuneita ja avoimia ihmisiä kaikki, todellakin tutustumisen arvoisia!

Fuksit ottamassa tuntumaa Viikin kampukseen
Orientoivalla viikolla vietettiin myös ETK-sitsit, joissa oli paikalla myös paljon valmistuneita Lipidejä. Ilta sujui railakkaasti hyvän ruoan, juoman ja seuran parissa.

Harjoitussitsien tunnelmaa
Orientoivan viikon jälkeenkin on ehtinyt tapahtua jo vaikka mitä. Heti avajaiskarnevaali-maanantaina vietettiin ensimmäisiä harjoitussitsejä, joissa tutustuttiin sitsikulttuuriin ja laulettiin niin että yläkertakin kuuli. Toiset samanlaiset vietettiin tiistaina, ja keskiviikkona olikin MMYL:n fuksiaisten vuoro. Sää ei suosinut tänä vuonna juhlijoita, mutta se ei lannistanut rastinpitäjiä eikä kiertäjiä. Haalarit läpimärkinä paikalle saapuvien fuksien suoritukset Lipidin Ruttopuistossa olleella rastilla olivat luovia ja huvitusta herättäviä.Fuksiaiset
Eivätkä tapahtumat toki tähän lopu! Maanantaina 14.9. oli mainio mahdollisuus päästä tutustumaan vanhempiin/uusiin opiskelijoihin Lipidin Suomenlinna experience- tapahtumassa. Keskiviikkona 23.9. kattosauna Sivistyksellä tavataan sushin, saunan ja rennon hengailun merkeissä. Lokakuussa tulevat legendaariset fuksisitsit 15.10. Ilmoittautuminen on ihan käsillä, joten ole valmiina. Nämä paikat viedään käsistä!Luovuutta Suomenlinnassa eilen

Tsekkaa syksyn tulevia tapahtumia Facebookista:

https://www.facebook.com/events/1464652703844036/

https://www.facebook.com/events/883051901784738/Mukavaa syksyn jatkoa toivottavat Lipidin tuutorit ja fuksivastaava Emma. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti