maanantai 28. syyskuuta 2015

PM-kisat

Tjenare!

Olette saattaneet huomata, että Viikkiin on saapunut äänensä menettäneitä, erittäin väsyneitä ja muuten vain hieman hitaalla käyviä opiskelijoita. Samaan aikaan kuitenkin nämä kaikki opiskelijat ovat iloisia, monta mahtavaa muistoa rikkaampia ja he ovat solmineet läheisiä ystävyyssuhteita niin suomalaisten kuin muidenkin pohjoismaalaisten kanssa. Nämä kaikki edellä mainitut asiat johtuvat viime viikolla Ruotsissa järjestetyistä Pohjoismaiden välisistä mestaruuskisoista, joihin maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan opiskelijat osallistuivat jälleen kerran tänä vuonna. 

Lipidiläisiä tämän vuoden kisoissa

PM-kisat ovat siis Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan väliset mestaruuskisat. Lajeina kisoissa ovat muun muassa yleisurheilu, jalkapallo, koripallo, käsipallo, lentopallo, uinti, ratsastus, ammunta, ultimate ja salibandy. Toisin sanoen jokaiselle jotakin! Opiskelijoiden tapahtumasta kuitenkin ollessa kyse niin tekeminen ei rajoitu pelkkään urheiluun vaan hauskaa pidetään ja reilusti pidetäänkin! Iltaisin järjestettiin tänäkin vuonna esimerkiksi teemabileet (tämän vuoden teemana ”Under the surface”), baaribileet ja kisat päättävä pöytäjuhla, joka tunnetaan paremmin bankettina.

Kisajoukkue 2015
Lajien voittojen lisäksi kilpaillaan koko kisojen mestaruudesta. Suomen osalta kisat olivat oikea nappisuoritus sillä nappasimme jo toisen peräkkäisen mestaruuden tänne kotimaahan! Voittoputkessa onkin hyvä lähteä ensi vuonna kisaamaan Tanskaan, jossa muuten järjestetään ensi vuonna 70. PM-kisat! Jotain huikeaa sopii siis odottaa ensi vuonna tanskalaisilta.

Lentopalloa pelattiin torstaina
Matkan hauskuudesta kertoo jotain se, ettei allekirjoittaneella ole pahemmin tarttunut julkaisukelpoisia kuvia puhelimeen. Kaiken hauskuuden keskellä ei kerta kaikkiaan vain kerkeä kuvaamaan! Suosittelenkin siis lämpimästi PM-kisoja kaikille urheilusta ja/tai hauskanpidosta kiinnostuneille. En ole vielä kuullut kenenkään katuvan kisoihin lähtemistä matkan jälkeen!

Terveisin,

Sihteerinne Lauri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti