torstai 13. elokuuta 2015

Syksyn tuulahdus keskelle intiaanikesää

Lipidi-infon fuksinumero on ilmestynyt!

Lehti on lähtenyt painettuna kaikille uusille fukseille ja nyt on mahdollista lukea se myös Lipidin nettisivuilta (http://lipidi.fi/). Lehden lukemiseen sinun tarvitsee kirjautua sivuilla tunnuksilla lipidi/piki. Painettuja lehtiä löytyy MMYL:n kertsiltä heti kun yliopistolle palataan kesän vietosta. 

Lipidi-infon fuksinumerossa ovat esittelyssä tämän syksyn tuutorit, siellä on Viikin urbaanilegendoihin vastauksia ja juttua PM-kisoista, sikajuhlista ja ulkomaan excusta. Tsekkaa lehden jutut värikuvilla. 
Lipidi-infon kannessa komeileva kuva

Orientoiva viikko lähestyy hurjaa vauhtia ja Lipidi on mukana koko viikon ajan. Laitospäivänä esitellään ainejärjestöä fukseille hallituksen voimin ja tietenkin tuutorit ovat ensi sijaisen tärkeitä. Lipidiläiset osallistuvat tunnetusti myös sankoin joukoin fuksibileisiin sekä perinteiseen Suomenlinnan retkeen. Tervetuloa kaikki mukaan.

Vielä ennen orientoivaa viikkoa Lipidi on mukana Herkkujen Suomi-tapahtumassa Rautatientorilla. Tapahtuma on maksuton. Lipidin löytää paikalta kaikkina kolmena päivänä 20-22.8. Torstaina olemma paikalla 16-21.30, perjantaina 11-20 ja lauantaina 10-18. Tervetuloa tapaamaan Lipidin hallituksen edustajia, jotka ständillä päivystävät. Tiedossa ainakin aistinvaraista arviointia. ;) Tapahtumasta lisää Facebook-sivuilla (https://www.facebook.com/events/804380022994465/).

Lisää syksyn aikataulua löytyy uunituoreesta Lipidi-infosta. Alkusyksyyn perinteiset fuksisitsit, rasti MMYL:n fuksiaisissa ja paljon muuta. Tule mukaan viettämään jälleen yksi unhotumaton opiskelijasyksy.

Lipidi toivottaa hyvää kesän jatkoa ja odottaa innolla alkava syksyä. 

Terveisin Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti