tiistai 24. maaliskuuta 2015

Viikki GP:n kuvia, fiilistelyä ja jotain aivan muuta

Viikki GP järjestettiin taas keskiviikkona 11.3. Lipidin rasti pystytettiin gorillan luo, ja lippukin saatiin mukaan.Rastimme tehtävänä oli juoda noin yksi tölkillinen juomaa. Juoman juojia sai olla yksi tai useampi per joukkue. Kuitenkin juoman juoja ei saanut koskettaa tölkkiä eikä maata, ja luovuudesta sai pisteitä. Tässä Viikki GP:n fiilistelytekstissä onkin kuvia siltä ajalta, kun kamerasormi oli vielä aktiivinen. Aloitetaanpa ensimmäisestä joukkueesta:


Huomaamme siis, että koko joukkue oli innokkaasti mukana toiminnassa ja yritti saada luovuuspisteitä. Seuraavat kaksi joukkuetta olivat myös sampsalaisia, joista ensimmäinen valitsi tyylikseen kuningastuolin, kun taas toinen päätti roikottaa uhria:

Kuningastuolijoukkue

Roikottajajoukkue
Kolmannen joukkueen jälkeen pääsi näkemään mitä luovimpia asentoja, joita ei välttämättä ollut vain yksi suorituksen aikana. Tässä teille kuvakollaasi niistä parhaista hetkistä mielivaltaisessa järjestyksessä:

Teemansa mukaan vetävät EKY:läiset!


Tiimityöskentelyä

Puunhalausta
Jalannostoa
Opettajavierailijoita
Akrobatiaa
Naurua

Pari fuksia uskalsi kiivetä gorillan päälle ennen rastin suorittamista.


Tähän loppuun pakollinen fuksiyhteiskuva.

Hauskaa oli. Kiitos kaikille joukkueille rastinpitäjien viihdyttämisestä!

P.S. Olethan muistanut ilmoittautua kotimaan ekskursiolle? 
Mikä? Kotimaan ekskursio on joka vuosi järjestettävä pitempi ekskursio vähän pitemmän matkan päähän Helsingistä. Tänä vuonna Lipidi järjestää sen Etelä-Pohjanmaalle, missä pääsemme vierailemaan monissa yrityksissä (kuten Atria) ja pitämään muun muassa minisitsit sekä alumni-illan. Yövymme Seinäjoella kaksi yötä. Lisätietoa ohjelmasta on tullut sähköpostiisi. Klikkaa siellä olevaa ilmoittautumislinkkiä!

Tiivistänkin ekskursiota tähän kuvaan:


Terveisin,
Stina
Lipidin vpjEi kommentteja:

Lähetä kommentti