torstai 5. maaliskuuta 2015

Biletiimin tilannekatsaus

Moikka!

Biletiimi kertoilee tällä kertaa terveisiään tänne uutukaiseen blogiin. Lipidillä on siis tänä vuonna biletiimissä mukana Mia Koivistoinen (emäntä), Joonas Kauppinen (isäntä), Aurora Jauhiainen (apuemäntä) ja Paula Pörhönen (apuisäntä). Lisäksi meillä on apuna biletoimikunta, joka auttaa lähinnä käytännön järjestelyissä, mutta on myös mukana suunnittelemassa siinä määrin kuin kukin haluaa/kerkeää! Kaikki biletiimistä ovat tällä kertaa ihan ensikertalaisia hallitushommissa, mutta alku on lähtenyt oikein hyvin käyntiin ainakin omasta mielestämme! Paljon uusia asioita on opittu jo heti alkutaipaleilla ja loppuvuodesta tulee varmasti myös todella opettavainen. Meidän tehotiimi on kuitenkin toiminut loistavasti ja biletiimin hommat ovat olleet hauskoja! Jopa C-grundin siivous on onnistunut mallikkaasti. ;) Voi olla vain äärimmäisen tyytyväinen siitä, että lähti mukaan tähän touhuun!


Ensin voitaisiin ottaa katsausta alkuvuoden menneisiin bileisiin. Ensimmäisenä järkättiin Lipidin kaudenavajaiset tammikuun loppupuolella. Teemana toimi viime vuodesta tuttu ruotsinlaivateema, joka näkyi C-grundilla koristelujen ja pallomeridrinkkien merkeissä! Biletiimin kekseliäisyys pääsi kukoistamaan, kun emme löytäneet mistään tarpeeksi pientä suppiloa pallomeridrinkkien täyttämiseen.. Teimme sitten omia suppiloita muovista ja teipistä. :D Kaudenavajaiset sujuivat oikein mukavasti ja porukkaa riitti, olimme siis todella tyytyväisiä ensimmäisiin meidän järkkäämiin bileisiin!
Seuraavaksi Lipidillä olikin vuorossa sitsit. Päätimme ottaa haasteen ja järjestää yli 160 henkilön ystävänpäiväsitsit yhteistyössä Oikoksen ja Koneinsinöörikillan kanssa. Viikkiläiset pääsivät siis tutustumaan Otaniemeen 13.2. ja biletiimillä riitti hommaa sitsien järkkäilyissä. Ruokien teko sujui oikein näppärästi yhdessä Oikoksen kanssa ja itse sitsipäivä olikin melkoista hulinaa Smökissä. Vieraiden saapuessa paikalle alkoi meitäkin jo jännittää, sillä porukkaa oli tulossa paljon. Ilta oli kuitenkin erittäin onnistunut ja hauska myös biletiimin osalta, ja seikkailut Otaniemessä jatkuivat aamuun asti.
Sitsien jälkeen olikin vain muutama päivä aikaa hengähtää, sillä laskiainen oli aivan nurkan takana! Laskiaistiistaina hauskaa ohjelmaa riitti ja illalla oli tietenkin Lipidin legendaariset jokavuotiset Jellybileet! Ne lähtivät käyntiin, kun aloimme suunnitella jellyshottien makuja. Perinteisesti jellyshotit eivät ole olleet makuhermoja hiveleviä, mutta tänä vuonna päätimme yrittää saada jellyjen ominaisuuksista edes siedettävän. Teimme tuotekehittelyä ja reseptien hiomista muutamaan kertaan ja tuloksena saimme ainakin omasta mielestämme hyviä luomuksia. Bileiden järjestely alkoi edellisenä päivänä n. 950 jellyshotin tekemisellä. Monen tunnin kokkailujen jälkeen C-grundin keittiön lisäksi olimme myös itse hyvin tahmeita.

Laskiaisriehan jälkeen kokoonnuttiin B-grundille istuskelemaan, saunomaan ja syömään laskiaispullia ja hernekeittoa. Siitä oli hyvä jatkaa fressinä ja maha täynnä viereiseen taloon. Juhliin tuli yllättävän nopeasti paljon porukkaa ja hetkittäin tila kävi ahtaaksi. Illan aikana saimme kuulla Vilikasper Kanthin upean live-esityksen. Huoneen akustiikka ja tekniikka ei ollut täydellistä, mutta tunnelmaa se ei haitannut! Juhlat onnistuivat hienosti! Odotimme kauhulla siivouksen määrää, mutta loppujen lopuksi hyvällä yhteistyöllä se sujui yllättävän kevyesti. Suuret kiitokset osallistuneille ja auttajille! Lopuksi vielä katsaus tulevaan. Viikki GP järjestetään 11.3. ja Lipidi on tietenkin myös paikalla edustamassa omalla rastillaan. Biletiimin jäseniä voi ainakin bongata rastilta illan aikana! Olemme myös suunnitelleet, että järjestämme Lipidille saunaillan 26.3 B-grundilla. Silloin siis sauna lämpiää, tarjolla on kenties jotakin naposteltavaa ja voidaan yhdessä kokeilla Flipcup-juomapeliä! Saunaillasta tulee lisää informaatiota sähköpostitse lähiaikoina.

Huhtikuussa onkin jälleen Sikajuhlat! Vaikka edellisistä Sikajuhlista on vain puoli vuotta aikaa, niin päätimme kuitenkin siirtää ne takaisin keväälle perinteiden mukaisesti. Juhlat ovat yksi vuoden kohokohtia, joita ei voi jättää välistä! Ilmoittautuminen Sikajuhliin alkaa väliviikon jälkeisenä keskiviikkona 11.3. klo 10:00. Linkki elomakkeeseen tupsahtaa sähköpostiin muutamaa päivää ennen ilmoittautumista, joten pysykää kuulolla!

Huh, tulipas paljon tekstiä! Kiitos kaikille, jotka ovat osallistuneet näihin karkeloihin ja toivottavasti myös jatkossa tapahtumissa nähdään paljon vanhoja tuttuja sekä uusia naamoja! Biletiimi toivottaa kaikille aurinkoista kevättä ja jaksamisia niin kouluun kuin bileisiin. 

P.S. Jellybileiden löytötavaroita on edelleen iso läjä Lipidin toimistossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti